Engineering en R&D

Meer dan 55 jaar ervaring met uitdagingen in sproeitechniek

Het succes van BETE Fog Nozzle vindt zijn oorsprong in het effectief ontwikkelen van oplossingen voor uitdagingen op het gebied van sproeitechniek. Met ruim 55 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van sproeisystemen begrijpt BETE uw situatie als geen ander.
Heeft u een specifieke aanvraag?

Optimierung oder Neuentwicklung ihres SprühsystemsSysteem Optimalisatie en Sproei Systeem Ontwerp
Of u nu een bestaand sproeisysteem heeft dat niet optimaal presteert, of u wilt een nieuw (sub-) systeem gaan gebruiken, BETE kan aan uw behoeften voldoen van concept tot definitief ontwerp. Wij hebben ervaring met internationaal toegepaste codes en normen (bv. B31.1, B31.3, ASME B&PV, etc.). Onze ontwerpen kunnen worden toegesneden op uw stringente eisen en documentatie behoeftes, inclusief gedetaileerde ontwerp- en konstruktietekeningen, materiaalcertificaten, inkoop-specificaties, en bedienings- en onderhoudprocedures.

Sprühtests im eigenen SprühlaborLaboratorium Testen
Of u nu uw bestaande process wilt optimaliseren of iets geheel nieuw wilt ontwikkelen, in alle gevallen kan BETE s Laboratorium Service helpen. BETE is pionier op het gebied van sproei- metingen en -karakterisering. Wij bieden het gehele spectrum aan laboratorium-service: van digitale druppel-analyse en -distributie, tot het ontwikkelen van een veelomvattend experimenteel onwerp met aansluitend een statistieke analyse van de testresultaten. De kracht van BETE ligt in het ontwikkelen van maatwerk voor experimentele, unieke en éénmalige behoeften van onze klanten.

System-EntwicklungSysteem Fabrikage
BETE is uitzonderlijk gekwalificeerd om het hele spectrum van ondersteuning aan te kunnen bieden, van ontwerpen en ontwikkelen tot fabrikage en testen. BETE biedt een totaalpakket aan; of het nu sproeisysteem-ontwerp, systeem-fabrikage, systeem-installatie of combinaties hiervan betreft, BETE kan het benodigde projekt-management en gekwalificeerd productie-personeel leveren dat zorgdraagt dat er naadloos en op betrouwbare wijze aan uw wensen wordt voldaan.

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over de coördinatie van verschillende toeleveranciers; met SPRAYBEST en BETE heeft u één aanspreekpunt gedurende het hele project.

© Copyright BETE Europe GmbH - Düsen, Düsentechnik und Sprühsysteme - Webdesign & Realisierung: Selisky-Design