Over Bete®

BETESpraybest Europe BV is opgericht in 1973 en sinds 1991 gevestigd in Zwanenburg en was de eerste vertegenwoordiger/distributeur van BETE FOG NOZZLE in Europa.

BETE is pionier op elk gebied van sproeier-technologie: ontwerpen, fabriceren, toepassingen. Al sinds 1950, toen John BETE de spiraalsproeier ontwikkelde (ook wel kurketrekker, varkensstaart of wokkel genoemd) zijn onze sproeier-innovaties toegepast in diepe zeeën, de verre ruimte en alles daartussen.

HistoryIn 1993 was BETE de eerste sproeierfabrikant die zich certificeerde volgens het kwaliteits management systeen ISO 9001. In 2003 werd BETE wederom de eerste sproeierfabrikant ter wereld met een kwaliteits management systeem voldoend aan de ISO 9001:2000 standaard.

BETE levert meer dan 20.000 verschillende 'standaard' sproeiers. Ze liepen voorop met het toepassen van Teflon® (PTFE) and titanium voor het vervaardigen van sproeiers en BETE is de enige sproeierfabrikant ter wereld met een komplete inpandige gieterij. Een groot deel van de door BETE geleverde sproeiers is speciaal ontworpen op klantspecificatie.

Het BETE onderscheid is het ongeëvenaard vermogen om snel en effectief te reageren op elke sproei-uitdaging, van eenvoudig tot complex, overal ter wereld.


© Copyright BETE Europe GmbH - Düsen, Düsentechnik und Sprühsysteme - Webdesign & Realisierung: Selisky-Design